EJENDOM TIL SALG

Central lejlighed i Athen til salg eller udlejning

Se  denne meget centrale lejlighed lige ved siden af Victoria sq. metro som er til salg eventuelt til langtidsudlejning.  Den perfekte lejlighed for par eller lille familie der vi bo centralt i Athen eller ønsker ferielejlighed. 

535 000 ddk

meter Fra metro
0
Kvm
Altaner
Meter til syntagma square
Afspil video

Se videoen på lejlighed Athen til salg eller udlejning

Velkommen indenfor, og se hvordan kvadramteterne udspiller sig i lejligheden. Kontakt os om du ønsker at få videoen på mail. Vi viser gerne frem denne lejlighed som er til salg Athen. Har du spørgsmål så går det også fint at kontakte os. Efterhånden som økonomien i Grækenland bliver stærkere og stærkere så vil det altid betale sig at købe inden opgangsperioden kommer. Hvis du søger en god investering på ejendomme i europa er det et godt bud at investere i Athen. En by det historien altid vil være tiltrækkende for turister.

Tag en nærmere kig på denne centrale lejlighed i Athen

Central lejlighed i Athen, få meter fra alt du drømmer om

Denne lejlighed ligger i hjertet af Athen, med gå afstand til alt hvad Athen tilbyder. Ca. 200 m til indkøb, 1.2 km til centrum. 300 meter til metroen, derefter kan du komme til de Athens bjerg og stranden.  Hvis du trives med at ligge få minutter væk fra alt og et rigt by liv så er denne Athen lejlighed perfekt. På altanen kan du se alt hvad der sker på gaden. Er du glad for frisk kaffe og juice kan de fås på det hyggelige torv ved Victoria Square til en enkelt euro.  Købmandsbutikken Bazar ligger lige omkring hjørnet, her kan du få alt du skal bruge til at lave en middag i hjemmet. Lejligheden er blevet sat fuldt i stand i 2017 af dygtige græske og danske håndværkere.  Kontakt os her.